Φωτια Ηλεια : Φωτιά τώρα στην Ηλεία / Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Φωτια Ηλεια : Φωτιά τώρα στην Ηλεία / Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη.. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες.

Δυτική Ελλάδα - ΦΩΤΟ: Μεγάλη φωτιά δίπλα σε εργοστάσιο ...
Δυτική Ελλάδα - ΦΩΤΟ: Μεγάλη φωτιά δίπλα σε εργοστάσιο ... from tempo24.news
Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ.

Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία.

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids).

Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση.

Δυτική Ελλάδα - ΦΩΤΟ: Μεγάλη φωτιά δίπλα σε εργοστάσιο ...
Δυτική Ελλάδα - ΦΩΤΟ: Μεγάλη φωτιά δίπλα σε εργοστάσιο ... from tempo24.news
Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε.

Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία.

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία. Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εξελίσσεται σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή σέκουλας του δήμου ανδρίτσαινας. Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες.

Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι.

Πρόλαβαν τη φωτιά στην Κεραία του Πύργου (PHOTOS - VIDEO ...
Πρόλαβαν τη φωτιά στην Κεραία του Πύργου (PHOTOS - VIDEO ... from www.patrisnews.com
Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Πέρα από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη.

Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Πέρα από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama